Contact

Boek uw verblijf in vakantieboerderij De Zanderhoeve

Graag nodigen wij u uit om te komen logeren in onze historische vakantieboerderij in de prachtige omgeving van Wellerlooi en te genieten van de Limburgse gastvrijheid in national park De Maasduinen.

De vakantieboerderij (tot 10 personen) bevindt zich op korte afstand van het Thermaalbad Arcen. Uitstekend geschikt om u te laten verwennen met wellness, maar ook om te wandelen, fietsen of om te genieten van de toeristische trekpleisters zoals de Kasteeltuinen of Toverland. U bevindt zich op korte afstand van Duitsland, waar menig uitstapje te beleven is. De vakantieboerderijen zijn standaard ingericht voor groepen of families. Maar uiteraard zijn ook kleinere gezelschappen van bijvoorbeeld 2 of 4 personen van harte welkom!

Reservering en boeking

Een heerlijke vakantie in Noord-Limburg start hier! Boek uw verblijf in vakantieboerderij De Zanderhoeve. Wilt u nadere informatie of reserveren? Bel of mail naar onderstaand adres.

U kunt de beschikbaarheid van uw favoriete vakantieboerderij online controleren.

Na reservering dient u 30% van het verschuldigde bedrag te voldoen. Uiterlijk 6 weken voor aanvang van uw verblijf dient u het restant bedrag te voldoen. Wilt u eventueel voor uw verblijf op onze vakantieboerderij een kijkje komen nemen? Bel of mail ons voor een afspraak en wij zullen u graag van dienst zijn!

Stel uw vraag

Bedrijfsnaam

Voor informatie en boekingen

Thea Boskamp
Looierweg 4
5856 AW Wellerlooi

Telefoon: 06-42870639
E-mail: info@zanderhoeve.nl 
KvK: 70071551

Bepaal uw route

© 2024
Created by